open menu neem contact op

Ted Maros

training|coaching|begeleiding

Doen is het toverwoord! In mijn werk help ik dagelijks mensen om meer resultaat te halen uit hun werkzaamheden.

Iedere keer is het voor mij weer een plezier om zowel de organisatie te ondersteunen bij het behalen van haar doelstellingen, als het individu die ik coach of train. Hierbij help ik mensen om de dingen goed te doen, en de goede dingen te doen. Om tot dit effectieve gedrag te komen, is het voor mij continu schakelen tussen het leren op verschillende niveaus (waarbij Bateson mij zo goed hielp om dit voor mijzelf duidelijk te krijgen!). Mensen die met mij werken omschrijven mij als duidelijk, helder en zeer energiek.

Na het afronden van mijn Hotel Management opleiding heb ik steeds in commerciële omgevingen gewerkt. Nadat ik mijn loopbaan ben gestart als commercieel trainee bij ING, heb ik gewerkt als internationaal sales manager voor RAI Exhibitions. Leuk om iedere keer weer met andere mensen resultaat te behalen. Omdat ik zoon ben van twee onderwijzers, was ‘leren’ vroeger bij ons aan tafel thuis altijd een thema. Nadat ik de overstap had gemaakt naar het vak van salestrainer, kwamen dan ook mijn commerciële achtergrond en die van thuis samen, en voel ik mij dan ook als een vis in het water.

Steeds probeer ik een omgeving te creëren die voor iedereen inspirerend is, en waar ruimte is om te kunnen ontwikkelen. Waardering en erkenning voor mensen hun ‘zijn’ is daarbij een absolute voorwaarde, om vanuit respect voor elkaar écht naar elkaar te kijken en te luisteren.
Heel graag help ik ook u en uw organisatie om meer resultaat te halen uit uw activiteiten.